Rezervă-ți un
loc acum!
Primii 10 participanti 25% OFF
Învață cu noi strategii și campanii integrate de performance media.

Ce înseamnă Mavericks Digital Academy?

  • 6 sesiuni a câte 2 ore fiecare despre performance media și o sesiune de follow-up la final
  • Structurarea informației despre Google Ads Search, Display și Video, campaniile de Facebook Ads și interpretarea rezultatelor în Google Analytics
  • Adaptarea strategiilor în funcție de contextul extern și split-ul strategiei pe cele 4 etape de achiziție
  • Recomandări și study case-uri după fiecare sesiune

Structura cursului

Înscrie-te la curs!
Trainers
Dragoș Smeu
+11 ani de experiență
Fondator Mavericks
focus pe strategie
Andra Negru
+5 ani de experiență
General Manager
focus pe implementări integrate Google - Facebook
Răzvan Cojan
+3 ani de experiență
Head of Performance Media Department
focus pe implementări de ecommerce cu bugete lunare de +1 milion de EUR

+20 ani în cifre

Înscrie-te la curs!

Cui i se adresează acest curs?

  • Antreprenori care vor să gestioneze inițial bugetele campaniilor de promovare
  • Digital Managers care au nevoie de un boost de informații despre performance media și cum pot integra în mixul de digital marketing
  • Ecommerce manager pentru cei care vor să fie mai în control asupra bugetelor de performance investite de agenții
Inscrie-te la curs

Calendar si Costuri

Locuri ramase: 0

Preț early bird
400 EUR
Pentru primii 10 înscriși
Preț întreg
500 EUR
Pentru următorii 10 înscriși

Testimoniale

Testimoniale
Andreea Achim
Project Manager at Digital Media Team
"Un curs care mi-a plăcut foarte tare. Adică mi-a plăcut de Dragoș, Andra și Răzvan că sunt foarte bine pregătiți, prietenoși și deschiși, lucru care ajută foarte mult. După cursul MDA am prins în sfârșit curaj să mă înfig puțin în Google Ads și să stau cu orele în Google Analytics și să analizez efectiv tot ce se poate. Sigur, ar mai fi muuulte de învățat, dar cred că pentru un curs introductiv în performance media este extraordinar."
Testimoniale
Elena Despa
Marketing Manager at Miniprix
"MDA a fost pentru mine ca o gură de aer proaspăt, la început de an. Bănuiam că există legătura între creativitate și cifre, însă nu credeam că cineva poate găsi calea, atât de ușor, ca să pot primi și eu informația, ca pe un firesc. Dragoș, Andra și Răzvan au făcut ca fiecare curs de MDA să fie o sursă importantă de cunoaștere, pe care abia o așteptam. Know-how-ul obținut este și va rămâne pentru mine, ca o bijuterie rară și extrem de prețioasă. Mulțumesc!"
Testimoniale
Oana Coman
Founder at Crafters
"Cursul de Performance Marketing a fost foarte bine structurat, plin de informații utile și recomandări practice.

Dragoș și Andra au discutat pe proiecte reale, aflate în diferite etape de creștere (de la start-up-uri la ONG-uri la e-commerce) și ne-au oferit – cu multă generozitate – răspunsuri la toate întrebările apărute pe parcurs. A fost, fără îndoială, o experiență de învățare peste așteptări, în urma căreia am înțeles și mai bine cum putem să integrăm instrumentele de performance în strategiile de comunicare, content și PR pe care le propunem clienților noștri."
Testimoniale
Bianca Stefănuț
Senior Communications Specialist at WWF-România
"Cursul mi-a permis să pătrund în culisele performance media. Dragoș și Andra au punctat cu naturalețe și profesionalism noțiuni care îmi păreau abstracte, dar care apoi prin exercițiu au devenit fascinante și ușor de implementat. Atmosfera de sharing & learning nu se compară cu niciun alt curs, este foarte propice dezvoltării personale și profesionale. Felicitări, Mavericks și noilor cursanți: enjoy this wave of knowledge!"
Testimoniale
Cristina Roșu
Marketing Specialist at elefant.ro
"După ce termini acest curs îți este sete. Dar nu de apă sau de un pahar de vin, ci de Performance Media. Cursul este un mix de informații clare, exemple practice, sfaturi ce vin din experiență și pasiune. Și cu așa rețetă nu poate ieși decât ceva foarte bun. Este o plăcere să îi asculți pe Andra și pe Dragoș, doi oameni dedicați care au reușit într-un timp atât de scurt să acopere atât de multe subiecte. Spatial thanks!"
Testimoniale
Ștefan Pandele
Owner at gogofit.ro
"Este roadmap-ul pe care trebuie să-l urmeze oricine vrea să se pună la drumul performance media-ului. Și când zic drumul, mă refer de fapt la două posibile drumuri care au aceeași direcție. Unul fiind drumul pe locul din stânga, cel al pilotului care administrează propriile campanii și cel de-al doilea drum, de data asta pe locul pasagerului vigilent, care asistă, ajută și vorbește aceeași limbă cu agenția care administrează campaniile."
Testimoniale
Mihai Clinciu
Social Media Manager - Mobexpert
"Un curs super useful care îmbină teoria cu date concrete și cifre ancorate în realitate, cu doi ”profesori” extrem de pasionați de ceea ce fac, receptivi și, cel mai important, deschiși la întrebări și sugestii."
Testimoniale
Andreea Murărița
Marketing Assistant - DWF
"Dacă review-ul ăsta ar avea steluțe, le-aș bifa pe toate de 10 ori. :) Nu am decât cuvinte de laudă pentru Dragoș și Andra, care au reușit să mă facă să înțeleg în câteva ore ceea ce mi-ar fi luat, probabil, ani. De ce? Pentru că au împărtășit experiența lor vastă într-un mod simplificat, atât cu teorie, dar mai ales cu exemple practice și sfaturi cu ce ar trebui să aplicăm și ce să evităm. Și au făcut-o într-un mod liber, personal și cald. Au încurajat întrebările și au răspuns la toate cu multe explicații complementare și referințe. Cursul acoperă cele mai importante părți din Performance Media și ai nevoie de el pentru a avea claritate pe procese, soluții la întrebări și pentru a te debloca. Ca bonus, vă recomand să intrați mereu cu 5 minute înaintea cursului dacă aveți nevoie să zâmbiți. :)"
Testimoniale
Ruxandra Bărbat
Storyteller in-chief - The Stories
"Mavericks Academy a fost mai mult decât mă așteptam. Mai mult decât un curs basic de performance media. Un curs super practic, cu o grămadă de tips & tricks, pe care cu siguranță nu le găsiți doar căutând pe Google. Dragoș și Andra au fost cei mai drăguți speakeri și au avut răbdare cu fiecare dintre noi, ne-au răspuns la toate întrebările și am primit toată informația pe care o căutam. Un curs concentrat despre Facebook & Google pe care îl recomand oricărui este curios să afle mai multe despre Performance Media. Keep up the good work guys & spatial thanks!"
Testimoniale
Iulian Vasilescu
Performance media specialist - Mavericks
"Cursul de la Mavericks cred că este unic în performance media și asta pentru că am învățat din el multe noțiuni care fac diferența la nivel de conversii și vânzări. Și astfel am putut să implementez și să transmit aceste informații mai departe la clienții cu care lucrez și să îmbunătățesc rezultatele din campanii."