Hai în echipa Mavericks

Căutăm 2 noi colegi curajoși care să cucerească universul de Performance Media din Brașov. Cu sau fără experiență, ne dorim să se îmbarce în echipă cu noi oameni care au dorință de învățare.

E foarte simplu să aplici, așa că nu mai sta pe gânduri și aplică până pe 26 Ianuarie dacă vrei să te lansezi într-o nouă aventură.

Are you ready to commit?
Aplică!

Ce căutăm?

Ne extindem universul cu un nou birou în Brașov și ne căutăm 2 noi colegi pentru echipajul Mavericks de acolo, care să jongleze cu KPIs, CTR-uri și conversii. Căutăm cu sau fără experiență în performance media. Căutăm în primul rând oameni cărora le e scris în stele să intre în universul de Performance Media, alături de noi. Nu ne punem cu destinul nimănui, așa că trimitem în univers oportunitatea indiferent de nivel sau CV. Dacă și tu crezi că ne e scris în stele să lucrăm împreună, aplică!

Uite care sunt calitățile pe care le căutăm:
Curiozitate
Autonomie
Curaj
Outlier
Spirit liber
Aplică!

Ce oferim?

Oferim din prima zi un job și nu un internship. Oferim seriozitate și cerem înapoi seriozitate. Ne dorim un commitment din ambele părți pentru că încercăm să fim autentici și într-o relație de win-win continuă. Prea abstract? Uite aici câteva highlight-uri cât se poate de clare și pe bune:
Aplică!
Salariu
(dooh!)
Beneficii
(+ alte 17 după primele 4 luni)
34 de workshop-uri
(în primele 4 luni)
Know How
(+10 specialiști cu experiență)
State of mind
(vei deveni un Maverick)

Nu te consideri pregătit? Aplică. YOLO