Oamenii sunt oameni. Nu sunt cifre, chiar dacă altfel nu reușim să îi înghesuim în exceluri și să îi analizăm prin media. Noi suntem aici ca să ne folosim inimile pentru a ajunge la inimile lor. Și ne vom folosi mințile pentru cele mai bune rezultate. E felul în care facem noi lucrurile, altfel, ca și noi.

Who gives Mavericks energy

Who gives Mavericks energy
Ada
Junior Performance Media Specialist
Plină de adrenalină sunt un titirez de energie. Mă alimentez cu cifre și transmit emoții prin tot ceea ce fac.
Who gives Mavericks energy
Maria
Junior Performance Media Specialist
24, an old school girl in a new digital era, oleacă rațională, oleacă creativă, cu glumele mereu la mine.
Who gives Mavericks energy
Vanesa
Performance Media Specialist
Am trecut de primul meu an de Digital și îmi place să transmit energii pozitive oamenilor din jurul meu. Dacă ar fi să mai caracterizez în două cuvinte ar fi: haos organizat.
Who gives Mavericks energy
Mădălina
Data Developer
<!DOCTYPE html> <html> <body>
<h2>Madalina, aka MM</h2>
<p id="automatizări"></p> <script> var x = "Mother of all robots in Mavericks and board games lover."; document.getElementById("demo").innerHTML = x; </script>
</body> </html>
Who gives Mavericks energy
Răzvan
Performance Media Specialist
Am urmat un liceu economic, am terminat jurnalismul, am făcut un masterat în branding și acum lucrez în performance. Tu ce faci?
Who gives Mavericks energy
Mădălina
Senior Performance Media Specialist
Sunt curioasă din fire și de am ales un domeniu în continuă schimbare, cum este Performance Media, domeniu pe care l-am descoperit acum aproape trei ani alături de Mavericks. În timpul liber mă poți întâlni pe un vârf de munte, sau mă poți urmări pe instagram și vei descoperi lumea alături de mine.
Who gives Mavericks energy
Alex
Head of Support Department
Cel care are grijă ca lucrurile să meargă lin în Mavericks. Cel mai probabil ne vom auzi pentru a discuta despre contracte, dacă vrei să colaborezi cu noi sau în primele etape ale aplicației tale, dacă ești interesat să te alături echipei.
Who gives Mavericks energy
Andra
Head of Performance Media Department
Cuvinte cheie: digital job, instagram lover, avocado toast, specialty coffee, poze, călătorii și sneakers. Definiția unui millenial la propriu și la figurat.
Who gives Mavericks energy
Dragoș
General Manager & Trainer
Sunt recunoscător că am alături echipa aceasta minunată cu care lucrez și pentru că fac ceea ce îmi place cel mai mult: performance media. Mă bucur de moment, de clipă și mai ales de sincronicitățile din jurul meu care m-au dus pe drumul acesta.

4 reasons why we are Mavericks

Wicked
performance media

Vedem dincolo de cifre, pe care le adunăm pentru a privi de sus campaniile: așa ne dăm seama ce funcționează și ce nu. Click-ul se petrece tot în inima user-ilor, așa că facem totul să fie heart driven. Cu KPIs cât se poate de reali.

Cine se aseamănă,
se-adună

Câteodată, copiloții care au încredere în tine sunt acolo încă de la început. În noi au crezut, încă de dinainte de a ne construi nava spațială, următoarele branduri: Cărturești Mobexpert, Jobful, Biodeck sau Palas Mall.

Parteneriate
de drum lung

Știm că în agenția ta se petrece aproape în fiecare zi un big bang. Dacă nu ai avut timp să îți pui la punct departamentul de performance media, putem să te ajutăm cu întregul know-how acumulat până acum.

Mereu acolo
lângă tine

Atât de simplu. Răspundem cu viteza luminii: pe mail, telefon, oricând. Suntem acolo ca să ne asigurăm că totul merge așa cum trebuie în parteneriatul pe care îl construim împreună.

Get in touch Check our blog