Oamenii sunt oameni, nu sunt cifre, chiar dacă altfel nu reușim să îi înghesuim în exceluri și să îi analizăm prin media. Noi suntem aici ca să ne folosim inimile pentru a ajunge la inimile lor. Și ne vom folosi mințile pentru cele mai bune rezultate. E felul în care facem noi lucrurile, altfel, ca și noi.

Who gives Mavericks energy

Who gives Mavericks energy
Gabriel
Graphic Designer
New file > 900 width & 900 height // 72 res // RGB color > Create

Și de aici începe povestea unui nou visual, a unei campanii și a unei noi săptămâni. Energia pozitivă, perfecționismul și rapiditatea realizării materialelor sunt aspectele care mă definesc și prin care mă aliniez cu universul Mavericks explorând noi galaxii.

File > Export > Save for Web (Legacy) > descriere-website.psd
Who gives Mavericks energy
Adelina
Junior Performance Media Specialist
La sfârșitul zilei, vreau ca experiențele pe care le trăiesc să mă facă să devin un om mai bun, mai înțelept și mai priceput. Așa s-au aliniat planetele și am aterizat în universul Mavericks, unde am întâlnit cei mai faini oameni alături de care pot face lucruri minunate, care să răsune în galaxia de performance media! Rețeta mea pentru fericire: film bun, mâncare delicioasă, canapea cozy. Care este rețeta ta?
Who gives Mavericks energy
Alexa
Junior Performance Media Specialist
La Mavericks dorințele chiar devin realitate. Am simțit asta și o simt în continuare de când am aterizat la bordul navei. :) Mi-am dorit foarte mult să lucrez în acest domeniu, dar mereu mi s-a părut departe “visul” acesta. Acum, mai mult ca niciodată, vin cu drag la birou și în fiecare zi îmi spun în mintea mea "Omg, chiar lucrez în performance media". Cât despre ce mă face fericită în timpul liber, tot ce aș putea să spun este că nu trece nici un weekend fără cafea bună, băuta chill, acasă sau la o cafenea cozy, fără să fac poze la tot ce îmi inspiră un vibe bun și artistic și fără familie și oamenii mei frumoși.
Who gives Mavericks energy
Teodora
Communication Manager
Sunt pasionată de povești, oameni, branduri și comunități. Tot ceea ce fac trebuie să fie cu sens, să ajute oamenii cumva, să-i fac să se bucure de viață. Sunt mereu în căutare de acțiune, noi provocări și experiențe de învățare. Am descoperit în Mavericks o comunitate de acțiune, cu valori înclinate spre oameni și care chiar face lucrurile diferit. How cool is that? We all vibe on the same direction. Peace and love, Theo!
Who gives Mavericks energy
Diana
Performance Media Specialist
Rețeta de campanii dulci: se bat cuvintele cheie împreună cu prețul de licitație, se amestecă compoziția împreună cu anunțuri proaspete și se pune în Google Ads la 180°.
Who gives Mavericks energy
Gabriela
Performance Media Specialist
Performance Media Specialist by day, urban explorer by night. Îmi place să iau Bucureștiul la pas, fără hartă sau plan, dar mereu cu o cafea de specialitate în mână. Când nu fac asta, mă găsești printre campanii și KPIs, lucrând de zor.
Who gives Mavericks energy
Mihai
Performance Media Specialist
Mă încarc cu energie pozitivă datorită persoanelor din jurul meu. Îmi place să fac oamenii să râdă. Pasionat de Performance Media și de organizări de evenimente. Par mai serios în poză decât sunt în realitate.
Who gives Mavericks energy
Mihai
Performance Media Specialist
Am început să mă dezvolt în marketing odată ce am realizat că presupune un mix de empatie și competiție. Acum le vorbesc clienților de mix-ul de canale :)
Who gives Mavericks energy
Iulian
Performance Media Specialist
Cred că de multe ori ne dorim să ajungem într-un loc anume și pentru mine acel loc a fost Mavericks. Un oraș nou, cu prieteni dragi și cea mai energică echipă de performance media. ✌🚀
Who gives Mavericks energy
Diana
Assistant Manager
Ai nevoie de puțin ajutor? Vrei clarificări pe anumite lucruri din facturi sau contracte? Voi fi aici, la un mail sau un telefon distanță, să le înțelegem împreună. :)
Who gives Mavericks energy
Ioana
Performance Media Team Leader
Marketing enthusiast, efficiency oriented and strategic thinker spreading magic in performance.
Who gives Mavericks energy
Mădălina
Data Developer
<!DOCTYPE html> <html> <body>
<h2>Madalina, aka MM</h2>
<p id="automatizări"></p> <script> var x = "Mother of all robots in Mavericks and board games lover."; document.getElementById("demo").innerHTML = x; </script>
</body> </html>
Who gives Mavericks energy
Ada
Performance Media Team Leader
Plină de adrenalină sunt un titirez de energie. Mă alimentez cu cifre și transmit emoții prin tot ceea ce fac.
Who gives Mavericks energy
Răzvan
Head of Performance Media Department
Am urmat un liceu economic, am terminat jurnalismul, am făcut un masterat în branding și acum lucrez în performance. Tu ce faci?
Who gives Mavericks energy
Alex
Head of Support Department
Cel care are grijă ca lucrurile să meargă lin în Mavericks. Cel mai probabil ne vom auzi pentru a discuta despre contracte, dacă vrei să colaborezi cu noi sau în primele etape ale aplicației tale, dacă ești interesat să te alături echipei.
Who gives Mavericks energy
Andra
General Manager & Trainer
Cuvinte cheie: digital job, instagram lover, avocado toast, specialty coffee, poze, călătorii și sneakers. Definiția unui millenial la propriu și la figurat.
Who gives Mavericks energy
Dragoș
Founder & Trainer
Sunt recunoscător că am alături echipa aceasta minunată cu care lucrez și pentru că fac ceea ce îmi place cel mai mult: performance media. Mă bucur de moment, de clipă și mai ales de sincronicitățile din jurul meu care m-au dus pe drumul acesta.

4 reasons why we are Mavericks

Wicked
performance media

Vedem dincolo de cifrele pe care le adunăm pentru a privi de sus campaniile: așa ne dăm seama ce funcționează și ce nu. Click-ul se petrece tot în inima user-ilor, așa că facem totul să fie heart driven. Cu KPIs cât se poate de reali.

Cine se aseamănă,
se-adună

Câteodată, copiloții care au încredere în tine sunt acolo încă de la început. În noi au crezut, încă de dinainte de a ne construi nava spațială, următoarele branduri: Cărturești Mobexpert, Jobful, Biodeck sau Palas Mall.

Parteneriate
de drum lung

Știm că în agenția ta se petrece aproape în fiecare zi un big bang. Dacă nu ai avut timp să îți pui la punct departamentul de performance media, putem să te ajutăm cu întregul know-how acumulat până acum.

Mereu acolo
lângă tine

Atât de simplu. Răspundem cu viteza luminii: pe mail, telefon, oricând. Suntem acolo ca să ne asigurăm că totul merge așa cum trebuie în parteneriatul pe care îl construim împreună.

Get in touch Check our blog