Hai sa vorbim despre Google Analytics 4 Hai sa vorbim despre Google Analytics 4
Ești pregătit de migrarea
la Google Analytics 4?
Hai să discutăm mai aplicat
GA4 este cea mai nouă versiune a Google Analytics GA4 este cea mai nouă versiune a Google Analytics
Doar GA4 din iulie 2023
Începând cu luna iulie 2023, Google Universal nu va mai transmite date în platformă, doar GA4 va strânge informații.
GA4 vs. Universal Analytics
1
Deadline: 1 iulie 2023
Începând cu 1 iulie actualul cont de Universal Analytics nu va mai strânge date. De aceea este importantă implementarea Google Analytics 4 (GA4) cât mai repede pentru validarea datelor și adaptarea la noua platformă.
2
Rapoarte și metrici noi
GA4 vine cu rapoarte și metrici noi în platformă, precum engagement rate, engaged sessions, events, rapoarte noi de ecommerce purchases și un mod diferit de a te uita la date.
3
Implementare prin Tag Manager
Modul prin care implementarea de GA4 este cea mai facilă este prin intermediul Tag Manager. În cazul în care nu ai implementat Tag Manager pe site, acum este momentul să o faci și tot acum să îți gestionezi dintr-un singur loc toate codurile de marketing: GA4, Facebook Pixel, LinkedIn Pixel, Hotjar și alte coduri necesare în campaniile de digital marketing.
Dragoș Smeu și Răzvan Cojan au susținut un webinar organizat de Startarium în cadrul evenimentului Ask Me Anything, unde au discutat despre importanța trecerii la GA4 și tot ce presupune acest proces. Dacă nu ai fost prezent la eveniment, poți urmări înregistrarea aici.
Îți recomandăm să faci trecerea la GA4 cât mai curând, pentru că, în mai puțin de o lună, Google Universal nu va mai înregistra date.
Te ajutăm pe tot parcursul procesului de implementare a GA4, dă-ne un semn și hai să discutăm mai aplicat.
Dă-ne un semn și hai să discutăm mai aplicat