Din galaxie în galaxie, din ce în ce mai departe, împreună

Testimoniale

Testimoniale
Ioana Oncioiu
Online Marketing Coordinator @ Cărturești
"Cărturești este un loc de povești în care oamenii sunt cei mai importanți. Mavericks este agenția care face performance media uman, iar pentru noi a fost și este cea mai valoroasă intersecție.

Alături de Mavericks în acest exerciţiu continuu de construcție si creație credem în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieți; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi și nu în ultimul rând în puterea cifrelor de a căpăta înfățișare umană 😊."
Testimoniale
Mihai Cepoi
Chief Everything Officer @ Jobful
"Într-un business de digital, așa cum este și Jobful, atragerea audienței cheie și conversia acesteia sunt critice și de cele mai multe ori dificile. Lucrând cu Mavericks, am simțit ca avem un întreg departament de marketing, specializat și dedicat succesului nostru, ajutându-ne constant sa facem lucrurile mai bine. Relația cu ei este mereu una bazată pe încredere și rezultatele nu au întârziat să apară, crescând împreuna exponential baza de candidați pe Jobful."
Testimoniale
Miruna Mitu
Online Marketing & Communication Manager @ Mobexpert
"Performanță, perseverență, extrem de multă muncă, creativitate, energie pozitivă. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile echipei Mavericks. Tineri, frumoși și încrezători, extrem de dedicați și de implicați. Îmi face o mare plăcere să lucrez împreună cu ei pentru că noi i-am considerat, încă de la început, parte din echipa Mobexpert. A ajutat enorm acest raport, ne-am concentrat energia în direcția maximizării rezultatelor și ne-am ajutat reciproc. Am funcționat și încă funcționăm fără să pierdem din vedere raportul ”win-win”. Mult succes în continuare și ”keep up the good work”"