După ce te ajutăm să navighezi mai bine prin tot ceea ce înseamnă performance media, vrem să îți ducem brandul către noi galaxii de audiențe.

Social media
Te ajutăm să atingi toate galaxiile și să ajungi mereu la publicul potrivit pentru business-ul tău. Facem o analiză a conturilor tale de social media, venim cu o strategie și începem să navigăm împreună pe aceste ape digitale.

Punem social media la cale și setăm direcția principală pe care să o urmăm. Alegem împreună tone of voice-ul, ne uităm să vedem ce content atrage atenția utilizatorilor, implementăm campaniile, analizăm interacțiunile și îți traducem datele pe care le vezi în analiza de social media. On top of it, venim și cu amplificarea conținutului prin campanii paid bine țintite.
Email marketing
Explorăm împreună fiecare colț al spațiului și ajungem cu mesaje relevante în inbox-urile utilizatorilor din baza ta de date. Începem prin analizarea listei tale de abonați sau o construim împreună, apoi ne aventurăm în universul email marketing.

Punem bazele email marketing-ului și definim traseul principal. Stabilim împreună ce conținut să ajungă în atenția abonaților, creăm mesaje personalizate pentru fiecare segment de abonați și monitorizăm constant campaniile pentru a identifica ce funcționează cel mai bine. Te sprijinim să transmiți eficient mesajele relevante și ne asigurăm că generează rezultatele potrivite.
Performance media management
Punem galaxia la cale și construim un plan de promovare. Ne setăm împreună obiective de performanță, apoi dăm drumul rachetei și stabilim direcția principală.

De aici, trecem la treabă: implementăm campaniile, ne uităm să vedem la ce fac click utilizatorii, îți traducem datele pe care le vezi în web analytics și venim cu propuneri noi. Este serviciul nostru principal de always on prin care ne asigurăm că ajungem mereu la oamenii care au nevoie de produsele sau serviciile tale și de care ai și tu nevoie în business-ul tău.
Analizā de cont
Înaintăm, construim, promovăm. Dar oare cât de bine funcționează tot ce am gândit? Putem să obținem mai mult din ce avem deja?

Sunt multe întrebări pentru un singur om, mai ales dacă ești tu cel care se ocupă de tot ce înseamnă performance media. Suntem aici ca să te ajutăm cu o analiză detaliată de cont, astfel încât să îți dai seama dacă navighezi într-o direcție bună sau nu. Cele peste 60 de business-uri de care ne-am ocupat până în prezent devin case study-uri care ne permit să dăm la maximum rezultatele tale.
Digital workshop
Dacă ai plecat într-o călătorie de performance alături de echipa ta de marketing, dar ai nimerit în niște galaxii a căror limbă nu o înțelegi, noi suntem aici pentru tine. Ce metrici să urmărești? Cât de bine monitorizezi rezultate? Oare ajungi la publicul tău țintă?

Oferă-i echipei tale o jumătate de zi în care vorbim digital și află cum poți pune marketingul mai bine la treabă în ceea ce faci zi de zi.
Programmatic media
După ce campaniile tale de performance media au atins noi galaxii și ai decis că ai nevoie de mai mult reach, de o audiență premium sau de mai multe scenarii pentru utilizatorii care au ajuns pe site, atunci hai să vorbim și despre programmatic.

Te-am făcut curios? Dă-ne un semn. Ecourile tale ajung rapid la noi.
Google Ads
Facebook Ads
LinkedIn Ads
Youtube Ads
Tik-Tok Ads
Waze Ads
Reddit Ads
Huawei Ads
Snapchat Ads
Spotify Ads
Pinterest Ads
Bing
                 Ads