Servicii performance media

Construim împreună o strategie integrată de performance media personalizată pentru nevoile tale de business.

În funcție de specificul afacerii tale și nevoile tale de dezvoltare dezvoltăm o strategie de promovare integrată în care îți promovăm către cele mai relevante publicuri mesajul și business-ul. Trecem prin Google AdWords Search și captăm intenția utilizatorilor, targetăm interese specifice pe Facebook, căutăm în Google Display Network site-urile cele mai potrivite de unde să aducem trafic nou pe site-ul tău, amplificăm conținutul tău video pe Youtube și Facebook și dezvoltăm strategii specifice de business to business pe LinkedIn Ads, retargetăm utilizatorii calificați care au ajuns pe site. Oricare ar fi nevoile tale de promovare noi avem soluția.

Analiza rezultatelor

Rezultatele sunt foarte importante. Dar la fel de important este interpretarea rezultatelor in contextul general al business-ului tău. Ce a funcționat, ce nu? Ce obiective am urmărit și ce am obținut? Ce au făcut utilizatorii pe site și mai ales de ce. Sunt întrebări la care oferim răspunsuri complete prin monitorizarea cantitativă și calitativă a datelor prin tool-uri complementare.

Abordare

Startul este cel mai important; tocmai de aceea oferim o atenție sporită acestui punct inițial în care stabilim obiectivele și bugetul necesar îndeplinirii rezultatelor.

Research

Cercetarea competiției dar mai ales a business-ului tău dintr-o perspectivă externă, obiectivă, este un pas foarte important în dezvoltarea campaniilor de performance media.

Profiling

Care este publicul tău țintă? Care este persona cu care se identifică brandul tău? Căutăm acea audiență perfectă în toate mediile astfel încât mesajele noastre să fie cât mai relevante.

Performance media strategy

După ce știm abordarea, direcțiile de promovare, după ce avem o radiografie a pieței în care activezi și a competiției și știm exact care este publicul țintă, venim cu o strategie multi-channel de performance media.

Amplificare

În această etapă implementăm strategia și începem campaniile de promovare. Încă după primele ore avem primele rezultate și primul feedback pe care îl primim de la audiența targetată. Deja încep să apară rezultatele.

Analiză

Analizăm continuu campaniile de promovare și venim cu interpretări și argumente privind rezultatele obținute. Modificăm în timp real campaniile și adaptăm bugetele și strategiile în funcție de rezultate.

Optimizare

Campaniile de performance media sunt un organism viu. De la săptămână la săptămână ai rezultate și contexte noi, competitori și soluții noi de implementare. Optimizarea este un proces foarte important pentru noi, un proces care ne ajută să fim de la lună la lună mai performanți.

Performance media management

Construim strategii de promovare în care reglăm continuu campaniile astfel încât să îndeplinim obiectivele de cost din revenue, să aducem o rată de conversie cât mai bună și un volum de tranzacții cât mai mare. Bineînțeles, dezvoltând în paralel și campanii de creștere a notorietății magazinului online în rândul publicului tău țintă.

Captăm nevoia utilizatorilor pentru serviciile tale și aducem pe site traficul cel mai calificat, potrivit pentru business-ul tău din canale și medii de promovare diferite. Analizăm campaniile în funcție de costul per lead și alte conversii secundare care arată sănătatea campaniilor de performance media.

Oferim soluții complexe de promovare pentru branduri care vor să ajungă la publicul său țintă prin canale diferite de promovare. Dezvoltăm strategii multi-channel și căutăm să diversificăm touchpoint-urile prin care putem ajunge la publicul țintă. Un reach cât mai mare în segmentul de audiență potrivit și amplificarea conținutului video sunt alte două obiective pe care le urmărim.

Dezvoltăm strategii personalizate pentru start-ups care să răspundă tuturor obiectivelor pe care le ai: creșterea notorietății soluției, identificarea publicului țintă și a viitorilor ambasadori ai brandului/soluției și bineînțeles analizăm return on investment pe termen mediu pentru fiecare strategie de performance media.

Creștem numărul de download-uri în AppStore sau Google Play dar construim și strategii pe termen mediu pentru creșterea usage-ului pentru aplicația ta de mobile. Credem în utilitate și căutăm pattern-uri de utilizare astfel încât să creștem relevanța aplicației tale pentru utilizatorii care și-au instalat-o.

Analiză de cont

Oferim o analiză completă a sănătății strategiilor tale de promovare și a celor mai importante surse de trafic. Analiza noastră începe cu tool-uri de web analytics unde stabilim benchmark-uri, căutăm răspunsuri cu privire la traficul care ajunge pe site și analizăm comportamentul pe care îl are acesta pe site. Mai apoi extindem analiza către campaniile de promovare și îți oferim insight-uri cu privire la soluții de creștere a ratei de conversie și de eficientizare a investiției în performance media.

Performance media coaching

Serviciul de performance media coaching este util dacă dorești să crești nivelul de cunoștințe pentru persoana care se ocupă in-house de campaniile tale de performance. Au loc evaluări periodice, analize de profitabilitate, sunt prezentate soluții alternative de implementare și actualizăm bagajul de cunoștințe.

Pentru agenții

Externalizează serviciile de performance media către o agenție specializată. Venim cu estimări specifice pe fiecare canal de promovare și cu strategii personalizate, ne ocupăm de partea de implementare și urmărim îndeplinrea tuturor KPI-ilor campaniilor de promovare. Ne vom ocupa noi de tot ce înseamnă performance media pentru tine.

Hai să ne cunoaștem

Mesajul a fost trimis. Vom răspunde în cel mai scurt timp. Mulțumim!
Alege un serviciu